Referenties

Rene Nelissen, technisch medewerker parkeren Oss (april 2013)

Ik waardeer Bart ten zeerste. Bart was een zeer prettige collega om mee te werken. Bart stond altijd open voor ideeën. Sterker nog! hij handelde er ook naar. Uiteraard heb ik van Bart veel geleerd. Hij betrok mij volledig bij zijn werk. Dankzij Bart ben ik inhoudelijk nog meer betrokken met het werk.

Niels van Amstel, projectmanager PRIS Oss (februari 2013)

Ik heb met Bart samengewerkt aan de realisatie van de innovatieve dynamische parkeerverwijzing Oss. Bart heb ik leren kennen als een enthousiaste, gedreven projectmanager met een hands-on mentaliteit en goed gevoel voor de interactie project, omgeving en politiek.

Mark Verstappen, stagiaire (januari 2013)

Bart heeft veel kennis en inzicht op het gebied van parkeerbeheer en al het beleid daaromheen. Hij kan in iedere situatie helpen met een onderzoeksplan, het aanpassen van beleid en het oplossen van ontstane parkeerproblemen.

Marc Gieben, assistent vakbeheerder (januari 2013)

De afgelopen anderhalf jaar heeft Bart de diverse procedures van het parkeerbedrijf doorgelicht en waar nodig opnieuw uitgeschreven en uitgevoerd. Een fijne recht door zee collega met veel vakkennis waardoor hij zijn werk en producten goed kan ”verkopen” aan bestuurders en beleidsmakers. Vooral op het gebied van haalbaarheidsberekeningen voor parkeergarages brengt Bart waardevolle kennis mee naar de onderhandelingstafel. Geen gedoe, gewoon doen en goed doen.

Paul Sloven, architect (juni 2011)

Bart heeft mij in diverse situaties op een heel compacte manier de technische mogelijkheden en onmogelijkheden van parkeergarages en andere parkeervoorzieningen uitgelegd en mij geadviseerd op welke wijze er het beste met de opdrachtgever en de overheid kon worden gecommuniceerd om een maximaal resultaat voor alles te krijgen (win –win – win). Bart is altijd een ontspannen en prettig klankbord op het gebied van parkeervraagstukken.

Franca Olthof, communicatieadviseur (juni 2010)

Ik werkte met Bart samen in de projectgroep RijnlandRoute van provincie Zuid-Holland. Barts heldere visie bij complexe bestuurlijke projecten viel direct op, evenals zijn strategisch inzicht. Zijn politiek-bestuurlijke sensitiviteit draagt hier onmiskenbaar veel aan bij.

Ingrid de Bondt, wethouder Utrecht (juni 2010)

Als wethouder had ik behoefte aan onafhankelijke informatie over parkeren. Mijn voorgangers waren van een andere politieke kleur en daardoor was er een bepaalde manier van werken in de organisatie geslopen. Ik zette daar mijn vraagtekens bij.

Bart van de Hulsbeek heeft mij op een heldere wijze snel inzicht gegeven in verschillende exploitatieopties van parkeergarages, in de mogelijkheden voor publiek private samenwerking, de wereld achter het data warehouse en de succes- en faalfactoren van transferia in Utrecht.

Henske Gloudemans, raadslid Veghel (mei 2010)

Bart heeft mij in korte tijd door het parkeerplan voor Veghel geleid en precies aangestipt waar voor ons de accenten lagen. Dat heeft ertoe geleid dat we efficiënt en effectief konden reageren op het voorstel. Bovendien heeft dat geleid tot enkele aanpassingen in de besluitvorming die wij als VVD essentieel vonden. Bart heeft het vermogen om technische informatie te vertalen naar een politiek verhaal. Dat leidt tot heldere communicatie en dat is van grote meerwaarde.

Maarten Divendal, wethouder Haarlem (april 2010)

Voor de gemeente Haarlem heeft Bart van de Hulsbeek in een aantal ingewikkelde situaties een positieve oplossing aangedragen. Daar waar tegenstrijdige belangen waren van groepen, heeft hij door communicatie draagvlak gecreëerd voor nieuwe inzichten.

Vanuit een duidelijke visie zijn door hem oplossingen bedacht. Bij parkeervraagstukken kun je niet iedereen tevreden stellen, wel kun je mensen laten begrijpen wat wel en niet kan. Met creativiteit blijkt soms meer mogelijk te zijn dan oorspronkelijk gedacht.

Irene van Klaveren – Mekel, senior verkeerskundig adviseur (februari 2010)

Verschillende jaren zijn we elkaar telkens net misgelopen, maar bij de provincie Zuid-Holland mochten we een half jaar samen werken. Sinds die tijd ken ik Bart als een gedreven, enthousiaste en creatieve beleidsmaker en projectmanager met een duidelijke eigen visie. Als hij ergens aan begint, zet hij er zijn tanden in om het allemaal tot in de puntjes te (laten) regelen. Een netwerker pur sang en een prettig persoon om mee samen te werken.

Edwin Bakker, bestuursadviseur (december 2009)

Bart is een beleidsmaker die niet alleen denkt, maar ook doet. Hij staat open voor collega’s en zoekt doelgroepen actief op. Hij denkt verder dan zijn eigen beleidsveld en stelt de vragen die er toe doen.

Gert Jan Weierink, lid provinciale staten Utrecht (november 2009)

Ik heb Bart leren kennen als een no-nonsense adviseur met een heldere blik op strategie ontwikkeling. Het is altijd een plezier om met hem samen te werken vanwege zijn creatieve inbreng.

Annelies Joldersma, management consultant (april 2009)

Bart is a very driven all round (project) manager with a very enthusiastic attitude. His clear vision and broad management experience are assets to any projects.

Ton Engelsma. traffic professional (februari 2002)

Ik heb in diverse projecten met Bart gewerkt. Bart heeft een gecompliceerd proces, waar in korte tijd veel projecten moesten worden uitgevoerd, gestuurd en begeleid. Vanwege het bijzondere karakter van de projecten, moesten ook de bewakingsinstrumenten worden ontwikkeld. Bart heeft zich op zijn deskundige en accurate manier gekweten van deze taken. Bart is een voorbeeld van de hands-on werkwijze, communiceert helder en is prettig en loyaal in de omgang. Bart weet hoe de bestuurlijke en politieke verhoudingen zijn en gebruikt deze kennis in zijn werk. Daarnaast is Bart ook een verkeerskundige pur sang met speciale kennis op het gebied van parkeren.

Peter Schellenberg, project manager (december 2000)

Bart has been over the years always been adhering to anything he really believes in. Bart is an excellent listener and analyst. He is a creative solution finder, and he will really make the difference in complex problem solving. He has proven to be a very trustworthy, reliable and true friend. I know Bart now for over 25 years.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *