ParkeerStrateeg adviseert Amsterdam

belangenEr staat een hoop te gebeuren in Amsterdam-Noord. In 2017 wordt de Noord-Zuidlijn geopend en twee stations van die lijn liggen in Noord. Het meest noordelijke station van de twee krijgt een belangrijke functie voor het regionale busverkeer, dat tot nu toe nog het Centraal Station aandoet. Bovendien is er een woningopgave voor de komende jaren die leidt tot een bevolkingsgroei van misschien wel 40.000 mensen. Die ontwikkelingen betekenen nogal wat voor het stadsdeel, ook op het gebied van bereikbaarheid en parkeren. Het stadsdeel heeft mij ingehuurd om de parkeeropgave in goede banen te leiden en daar met alle belanghebbenden de dialoog over aan te gaan. Het resultaat daarvan moet zichtbaar worden zodra de Noord-Zuidlijn gaat rijden.

Ik heb er zin in. Opnieuw is dit een project waarin communicatie een grote rol speelt. Mijn kennis over parkeren, besturen en communiceren kan ik hier volop toepassen.